JE

Så bygger du egna

Elitteam i företaget

INSPIRATION TODAY

"Nobody is perfect, but the team may be"

Jimmy Ernström

 

CHEFSUTVECKLARE• COACH

 

Företagsstyrning och ledning i samverkan

Specialitet: Karriärutveckling, Affärsutveckling & Chefsutveckling

 

ABOUT ME

 

Anledningen till att jag skapade Pulsgeneratorn var att jag ville mäta framgången ofta och enkelt. Jag ville ta fram ett verktyg byggt på vedertagna och beprövade modeller och med det låta en dynamik uppstå som ej går att stoppa!

Att få samverka med andra och ta det personliga ledarskap en nivå till har varit min drivkraft så länge jag minns. Kan man leda sig själv kan man leda andra!

 

Att få ledare att våga utmana sitt ledarskap är en fantastiks möjlighet och utmaning. Glädjen när man får möjlighet att vara delaktig i att skapa balans mellan företagandet, ledarskap och personlig utveckling byggt på en hållbar värdegrund är bara så spännande.

Den största utmaningen vi har framöver i Sverige är ett hållbart ledarskap som kan bygga team som verkligen mår bra och kan levererar.

 

Vågar du utmana dig själv, bottna ditt ledarskap och bli den ledaren som ditt team verkligen litar på i alla lägen och vill arbeta med?

EMPERATOR

 

Att arbeta som coach och utvecklare av coachprocesser som hela tiden sätter kunden i centrum har varit utmanande och väldigt roligt. Erfarenheter från coachning, ledarskaps uteckling har influerats av militär, privat och nu idrottsledarskapsutveckling.

 

Vi har valt 11 vetenskapligt grundade modeller och fört in i ett enda mätverktyg Punsgeneratorn.

 

Nu kan vi tillsammans med er utbilda, coacha och mäta er utvecklingen mot Elitteam

POSTEN

 

Jag arbetade som IT chef på posten och anvsvarade för en avd på ca 70 personer

Artillerigatan 6, 5tr

114 50 Stockholm

+46 8 550 08 770